Welkom bij
Oefentherapie Montferland

 

Wij helpen je weer prettig bewegen. In onze kleine, persoonlijke praktijk werken twee ervaren therapeuten die jou met jouw klachten verder kunnen helpen.

Nieuws

Filmpje van het Netwerk Chronische Pijn

Geplaatst door Dorien Peters

Kort geleden is door het landelijk Netwerk Chronische Pijn waar wij bij aangesloten zijn een voorlichtingsfilmpje gepresenteerd! Voor het opstarten klik op de link: https://www.youtube.com/watch?v=9jhi2pVymi0
Lees meer

Zwangerschapscursus

Geplaatst door Dorien Peters

Beweeg-wijs zwanger! is er.

Onze jonge collega Jessy Claassen biedt een nieuwe cursus aan voor zwangeren vanaf de 28ᵉ zwangerschapsweek. Individuele aandacht, bewust worden van en omgaan met de veranderingen in het zwangere lichaam, houdingen in het dagelijks leven en de bevalling zijn de pijlers van Beweeg-wijs zwanger!

In een klein groepje oefen je, wissel je ervaringen uit, bereid je je goed voor op de bevalling en herstel je goed na de bevalling.


Lees meer


Slaap oefentherapie

Geplaatst door Dorien Peters

Kom je moeilijk in slaap? Word je 's nachts vaak wakker? Heb je moeite met doorslapen? Oefentherapie Montferland kan helpen. Gwenn heeft recentelijk de cursus slaap oefentherapie gevolgd. De therapie geeft je inzicht in het slaapgedrag en bestaat uit oefeningen. Dit kunnen oefeningen zijn om te concentreren, stoppen met malen, aandachtsoefeningen, maar ook ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

Lees verder voor meer informatie.


Lees meer

Stagiaires

Geplaatst door Dorien Peters

Vanaf februari zullen er twee stagiaires aanwezig zijn in de praktijk. Ze doen beiden hun afstudeerstage voor Oefentherapeut.

Henri van Bennekom

Studeert aan de Hogeschool van Amsterdam en blijft tot half juni.

Jill Aaldering

Studeert aan de Hogeschool Utrecht en is aanwezig tot half mei.

Mocht u het niet op prijs stellen dat zij bij de behandelingen aanwezig zijn, dan kunt u dat voor aanvang van de behandelingen aangeven.
Lees meer


Jubileum

Geplaatst door Dorien Peters

35 jaar Oefentherapie Montferland en Gwenn 30 jaar Oefentherapeut !
Lees meer

Nieuwe website live !

Geplaatst door Dorien Peters

Onze nieuwe website is live !
Lees meer